Přestože veletrh IBC je největší evropskou událostí pro všechny profesionály z oboru broadcast, tedy rozhlas, televize, studia i satelity, Sennheiser se rozhodl ponechat jednu z nejvíce očekávaných novinek až na lednový veletrh NAB, který se koná v U.S.A. I tak se ale mohli návštěvníci společného stánku Sennheiser a Neumann seznámit se zcela novými výrobky.
 V části Sennheiser to byla zajména rozšiřující karta pro digitální mikrofonní systém D 9000. Karta EM 9046 DAN umožňující propojit tento systém do síťového prostředí Dante™ je dalším krokem pro zjednodušení práce s digitálním zvukovým signálem. Další zajímavostí byl systém pro snímání zvuku ve formátu 5.1 - ESFERA s mottem "Zvuk pro požadavky 4k", tedy vysoce kvalitní prostorový zvuk, který je samozřejmou součástí televizního vysílání v HD a ultra HD, neboli 4k, kvalitě.
Neumann vystavil hned 3 novinky - digitální verze studiových monitorů KH 120 a KH 310 a zcela nový, netrpělivě očekávaný monitor KH 420.
Britský tradiční výrobce protivětrných ochran mikrofonů, Rycote, konečně představil poslední typ - Cyclone. Zcela jiný typ uzavírání tubusu pomocí magnetů, plovoucí těleso závěsu, použití 3D-textilie i speciální uchycení odlehčovacího kablíku dělá z tohoto "Zeppelínu" jedinečný výrobek.
 

 
 
 
PŘIHLÁŠENÍ: login:
Sennheiser Czech Republic & Slovakia Sennheiser.cz Youtube