Tento rok na CeBIT, Sennheiserprezentoval široké portfolio zahrnuté pod označení: “Sennheiser for Business”. V obchodní komunikaci jsou okolnosti, jako je dokonalá srozumitelnost dialogu, klid a pohoda na přemýšlení, mimořádné důležité pro dosažení pozitivního výsledku.
 Jde o velmi sofistikovanou interakci, při které hrají roli nejen zabarvení hlasu ale i rychlá a správná reakce na připomínky zákazníka. Jde o nastolení synergie, která má určující vliv na produktivitu obchodování.
TeamConnect změní každou místnost v konferenční sál
Přenosný bezdrátový konferenční systém přináší excelentní zvukovou kvalitu až do běžných online obchodních setkání. Během vteřiny je vše připraveno pro jednání v každé místnosti a vždy s výbornou zvukovou kvalitou a excelentní srozumitelností řeči. Současně jde o velmi elegantní designové komponenty, s minimální náročností na údržbu a nabíjení. V nabídce funkcí je bezdrátové připojení Bluetooth, ale i klasické kabelové propojení pomocí USB nebo 3.5mm jack konektorem. Tato široká nabídka připojení je podstatná pro optimálně široké  a rychlé využití s různými mobilními přístroji. Laptopy či počítače dávají potřebnou možnost flexibility spolupráce na více úrovních. 
MB 660 - sluchátka pro open space.
Openspace pracoviště, se svojí vysokou úrovní stálého hluku a výskytem různých výrazných ruchů, je snáze zvládnutelné s kvalitními sluchátky se systémem aktivního potlačení vnímání hluku. Díky nim se zaměstnanci mnohem lépe koncentrují na práci a negativní vlivy stálého hluku na jejich pracovní výkon jsou eliminovány. Přesně z tohoto důvodu Sennheiser vyvinul MB 660: bezdrátový headset speciálně vytvořený pro zaměstnance na open spaces pracovištích. Mimořádně adaptabilní aktivní systém pro potlačení vnímání hluku (ANC) stejně jako UC-certifikace garantují, že krystalicky čistý zvuk je v elektricky vytvořeném tichu zcela špičkově srozumitelný. Tato sluchátka však umožňují reprodukovat i dokonalý zvuk s využitím excelentní frekvenční charakteristiky.
 

 
 
 
PŘIHLÁŠENÍ: login:
Sennheiser Czech Republic & Slovakia Sennheiser.cz Youtube