MobileConnect - přenos zvuku do mobilu přes WiFi

 

 

 

 

 

 

 

MobileConnect je univerzální systém využívající WiFi připojení pro přenos zvukové stopy ve špičkové kvalitě do moderních "chytrých" telefonů a tabletů pro studenty a posluchače. Systém je vhodný pro vysoké školy, divadla, muzea, sportovní stadióny, letiště nebo kinosály. S novou funkcí TalkBack můžete např. při prezentaci pomocí mikrofonu v telefonu klást předášejícímu otázky.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aplikace Personal Hearing Assistant slouží uživateli s poruchou sluchu k nastavení zvuku přesně podle individuálních potřeb s možností zvýšení srozumitelnosti a kvality zvuku. Jednoduché grafické ovládání všechn parametrů.

 

 

 

 

 

 

 

 

MobileConnect

 

S MobileConnect může nevidomý sledovat film pomocí poslechu zvukového popisu děje.

 

 

 

 

 



 

 

MobileConnect

 

Osoby s poruchou sluchu mohou ze sluchátek poslouchat upravený zvuk odpovídající jejich potřebám.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Systém je navržen pro integraci do stávajícího síťového zařízení. Je tak možno využít jeho možností v rámci celého objektu či vysokoškolského komplexu.

 

 

 

 

Řídící software MobileConnect Manager se instaluje na místní server a je výchozím bodem pro správu všech jednotek MobileConnect Station v síti. Jednotky se automaticky zaregistrují a pomocí software je možné nastavovat parametry kanálů a audio vstupů. Jednou z dalších funkcí je generování QR kódů pro automatické nastavení mobilního telefonu pro vstup do systému.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aplikace Mobile Connect zajišťuje jednoduchý přístup ke zvukovým kanálům. Uživatel pouze vybere odpovídající kanál ze seznamu nebo naskenuje QR kód v dané místnosti. Aplikaci si jednoduše stáhnete z App Store nebo Play store.

Stažení aplikace pro iOS: Apple App Store.
Stažení aplikace pro Android: Google Play Store

 

 

 

 

 

 

Řídící jednotka MobileConnect Station velikosti ½ 19" synchronizuje zvukové stopy a generuje datové toky pro mobilní telefony. Podporuje připojení až 100 uživatelů v jendom okamžiku. Může být umístěna kdekoliv v rámci sítě LAN - v posluchárně, u hlavního serveru nebo v místnosti AV. Napájení přes LAN PoE, audio připojení vstupů i výstupů přes XLR i Dante™ .

 

 

 

 

 

Systém MobileConnect má velice široké možnosti využití - kromě podpory nevidomých a hůře slyšících je ideální pro komfortní poslech zvuku ke sledovanému obrazu - například na letištích, nádražích, v čekárnách nebo posluchárnách, při přednáškách s překladem do dalších jazyků.

MobileConnect

 

 

Pro další informace pište na profi@panter-praha.cz nebo nám zavolejte na telefonní číslo 241 040 946.

 

Kompletní informace na stránkách výrobce (ENG).

 
 
 
PŘIHLÁŠENÍ: login:
Sennheiser Czech Republic & Slovakia Sennheiser.cz Youtube