Digitální bezdrátový zvuk k videu

 

 

 

 

 

Potřebujete kvalitní bezdrátové mikrofony s nejnovější technologií, připravené k akci během pár vteřin a nechcete se starat o volné frekvence a rušení?

Digitální bezdrátový systém AVX poskytuje bezporuchové spojení pro jakékoliv práce s kamerou. AVX je připraven k použití okamžitě po zapnutí - sám si vyhledá bezpečné frekvence, nastaví si optimální citlivost mikrofonu i výstupní úrovně do kamery. Miniaturní kamerový přijímač můžete upevnit přímo do XLR konektoru kamery nebo do "sáněk" pro světlo. V krabici najdete všechno potřebné příslušenství včetně nabíječky a držáku na kameru.

 

 

 

Přijímač EKP AVXKamerový přijímač AVX

Nejmenší kamerový přijímač v nabídce Sennheiser váží pouze 87 gramů. Jeho provedení umožňuje zasunutí přímo do XLR konektoru kamery bez dalšího upevňování. Pokud má kamera možnost fantomového napájení, zapne a vypne se přijímač současně s kamerou, abyste se nemuseli starat o výdrž akumulátoru. Ten můžete při dlouhém natáčení průběžně dobíjet pomocí USB konektoru.

 

 

 

 

 

 

AVX - ruční mikrofon

 

Ruční vysílač na klasickou reportáž

Klasický reportážní set pro standardní reportáže na ulici. Mikrofonní hlava MMD 835-1 s kardioidní charakteristikou potlačuje hluky z okolí.

 

 

 

 

 

AVX - klopový mikrofon ME 2-US

 

 

 

 

Citlivý klopový mikrofon

Klopový mikrofon ME 2-US ve spojení s kapesním vysílačem je vhodný pro reportáž se skrytým mikrofonem. Díky všesměrové charakteristice a velké citlivosti je možné snímat dialog dvou osob.



PODÍVEJTE SE NA AVX-ME 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

AVX - klopový mikrofon MKE 2

 

 

 

Špičkový miniaturní mikrofon pro broadcast

Miniaturní mikrofon špičkové kvality je ideální pro reportáže, kdy každý účastník má svůj mikrofon. Typ MKE 2 má všesměrovou charakteristiku, nižší citlivost než ME 2-US a dokonalé podání hlasu.

 


PODÍVEJTE SE NA AVX-MKE 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klid - máš to v AVX ...

 
 
 
PŘIHLÁŠENÍ: login:
Sennheiser Czech Republic & Slovakia Sennheiser.cz Youtube