Ovládněte svůj hlas

 

Sennheiser je proslulý nejen špičkovými mikrofony a spolehlivou bezdrátovou technologií, ale také jako výrobce vysoce kvalitních sluchátek. Obě tyto kvalifikace se výtečně doplňují v bezdrátovém zpětném odposlechu, neboli In-Ear Monitoringu. Tento systém vám umožní přesně slyšet, jak zní váš hlas při vystoupení, a můžete tak ihned opravit případné nedostatky ve vašem výkonu. Nastavte si svůj vlastní signál mixem např. zpěvu, bicích a obecenstva a přizpůsobte si ho pomocí vestavěné funkce ekvalizéru. Využijte všechny možnosti bezdrátového In-Ear Monitoringu s dokonalým přenosem v Sennheiser kvalitě.

 

ew IEM G4

 

ew IEM G4

Zapněte a hrajte!

Světově nejprodávanější bezdrátový odposlech, ew IEM, nabízí ve své 4. generaci kromě standardních funkcí, jako např. adaptivně diverzitní příjem, nastavitelný HiBoost nebo limitér pro ochranu sluchu také možnost přizpůsobení vysílacího výkonu danému prostředí - od 10 mW pro malé scény přes standardních 30 mW až po 50 mW pro velké stadiony a festivaly.

 

 

PODÍVEJTE SE NA ew IEM G4

a na vhodná sluchátka: IE 100 Pro, IE 400 Pro,IE 500 Pro

 


 

 

 

Série 2000 IEM

Nejvyšší třída IEM

 

Série 2000 IEM dobře ví, kdy být zticha a kdy být slyšet. Série 2000 IEM je synonymum pro špičkovou technologii s množstvím uživatelských funkcí, uschovanou v odolném celokovovém těle. Zosobňuje dokonalý zvuk i spolehlivost nejen díky vysokému VF výkonu, širokému přeladitelnému pásmu a řízením přes počítač.

 

Série 2000 IEM

PODÍVEJTE SE NA SÉRII 2000 IEM

 

 
 
 
PŘIHLÁŠENÍ: login:
Sennheiser Czech Republic & Slovakia Sennheiser.cz Youtube