Vyberte si padělek s vlastním logem!

Co si také můžete koupit

(duben 2014)

Zde vidíte aktuální nabídkový list jednoho z mnoha čínských výrobců napodobenin bezdrátových mikrofonů. Jak vidíte, padělají se opravdu všechny úspěšné výrobky, staré i nové. Tento výrobce dokonce nabízí velkobchodníkům výrobu padělku s jakýmkoliv logem - můžete si tedy objednat napodobeninu bezdrátového mikrofonu Sennheiser s logem Shure :-(

 

 

Padělky Kingstar

 

 

A co kvalita?

Co se týká funkčnosti, resp. použitelnosti těchto výrobků, je jedno, jaké logo mají. Všechny bez rozdílu koupíte ze třetinu běžné ceny, ale nemůžete se pak divit, že zrovna váš výhodně koupený mikrofon má mnohem horší vlastnosti než originální výrobek, který si o něco dráže koupil váš kolega z kapely. Za kvalitu se totiž platí a stejně tak platí, že mikroport za 5000,- Kč nemůže hrát tak dobře jako mikroport za 15000,- Kč, stejně jako je odlišné svezení ve Škodě Octavia a v Porsche Panamera :-)

 

Co si vybrat??

Rozhodnutí je na vás - pokud chcete šetřit za každou cenu, nemůžete se divit bídné kvalitě výrobku s logem slavné značky. Můžeme vás ubezpečit, že většinu "produktů" z tohoto katalogu (EW135G3, eW135G2, eW545G2 nebo EM3532&SKM5200) již naši technici měli v rukou a ani jednou se nestalo, že by byly použitelné pro profesionální práci. Ano, hrají, ale stejně jako noname za pár stovek. Použité levné součástky, ošizená obvodová řešení a celkové zpracování jsou adekvátní výkonu zařízení. Jediné, s čím si dá "výrobce" práci, je shodnost vnějších znaků - barvy, loga, tlačítka atd.

Pokud chcete skutečný mikroport, se kterým nebudete mít problémy, zvolte nákup u oficiálních prodejců značky Sennheiser - jejich seznam naleznete zde. U těchto obchodníků máte jistotu, že dostanete nejen originální kvalitní zboží s plnou zárukou, ale i erudované rady týkající se správného výběru a používání. Díky tomu se na pódiu budete moci soustředit pouze na svůj umělecký výkon, nerušený výpadky zvuku a problémy se stabilitou bezdrátového systému.

 

Jak poznám originál?

Od roku 2013 Sennheiser zavedl systém pro značení výrobků s možností kontroly pravosti každého jednotlivého kusu (viz Označení pravosti výrobků). Prostřednictvím počítače nebo "chytrého" mobilního telefonu je možné si ověřit, zda kus který jste si zakoupili, byl skutečně vyroben ve výrobním závodu firmy Sennheiser. Pomocí QR kódu na obalu výrobku se dostanete přímo na ověřovací stránku výrobce.

V případě, že máte pochybnosti o pravosti Vašeho produktu Sennheiser, neváhejte nás prosím kontaktovat. Můžete tak učinit pomocí údajů uvedených na naší kontaktní stránce.

 

 
 
 
PŘIHLÁŠENÍ: login:
Sennheiser Czech Republic & Slovakia Sennheiser.cz Youtube