1 2
 Při právě probíhajícím přepojování TV přístrojů na DVB T2 se vám může stát, že vaše domácí bezdrátová sluchátka (bez ohledu na značku) náhle přestanou hrát. Do servisu s nimi rozhodně nevyrážejte. Více ..
 
 Ode dneška do konce prosince vyhlašujeme speciální vánoční akci na bezdrátové mikrofony evolution wireless 100 G4Více ..
 

Veletrh IBC 2019

20. 09. 2019
 Jako každý rok se v Amsterodamu opět konal veletrh televizní a rozhlasové techniky International Broadcast Convention. A pro zájemce o tuto oblast se bylo opravdu na co dívat. Více ..
 
 Sennheiser vydal novou verzi software pro mobilní bezdrátový mikrofon MemoryMic. Verze 1.7 obsahuje funkci Audio Recovery, která zajistí obnovení záznamu v paměti MemoryMic v případě problému s daty.. Více ..
 
 Sennheiser představil nový aktivní anténní slučovač pro velké projekty s bezdrátovými mikrofony, jako jsou reality show, sportovní přenosy a televizní natáčení pod širým nebem. Více ..
 
 Během následujích měsíců připravuje Sennheiser obměnu grafiky balení všech mikrofonů evolutionkamerových mikrofonů MKE 400, MKE 440 a MKE 600. Po prázdninách se tedy můžete s novými krabičkami setkat, změna se dotkne i umístění loga a popisku na těle mikrofonu. V případě pochybností o pravosti mikrofonu (viz stránka věnovaná padělkům) se samozřejmě můžete obrátit na nás, nejlépe na e-mail profi@panter-praha.cz.
 
 Raper Drake na SENNHEISER Kanadský raper a zpěvák Drake vyráží na evropskou tour, na pódiu zpívá na mikrofon SENNHEISER Digital 9000odposlechy SENNHEISER G4 in-earVíce ..
 
 Stejně jako loni v portugalském Lisabonu i letos Sennheiser zajistil dokonalý zvuk na oblíbené hudební soutěži, tentokrát v izraelském Tel Avivu. Více ..
 
 Sennheiser vydává novou verzi firmware pro digitální kamerový přijímač EK 6042, používaný zejména ve filmařské a televizní branži. Více ..
 
 Muzikál "Come from Away", vyprodaný jak na West Endu tak i na Broadway, využívá nové miniaturní vysílače SK 6212Více ..
 

1 2
 
 
 
PŘIHLÁŠENÍ: login:
Sennheiser Czech Republic & Slovakia Sennheiser.cz Youtube