Sluchátka Urbanite

Sluchátka pro nové obyvatele naší planety.

Urbanite

Aktuální generace má zcela jiné představy a požadavky na předměty denní spotřeby. Lidé narození na přelomu 20. a 21. století se vyznačují absolutní IT vybaveností a schopností aktivně využívat smartphony, tablety a další mobilní elektroniku. Po „umělé“ generaci X, nastupuje „elektronická“ generace Y, tedy aktivní lidé 18 až 25 let, dávající důraz na intenzivní využití volného času i atraktivní demonstraci životní úrovně. Globálně uvažující generace Y vyžaduje vstřícnou mobilní komunikaci, průběžné spojení s přáteli a atraktivní reprodukci hudby. Ke světu přistupuje shodně, ať jde o Japonce, Američana nebo Čecha. Pro tuto širokou škálu potenciálních uživatelů vyšlechtil Sennheiser „zbrusu nová“, přesně dedikovaná sluchátka. Vyrábí se v provedení URBANITE (supra-aurální pro Apple), URBANITE Galaxy (supra-aurální pro Samsung Galaxy), URBANITE XL (circum-aurální pro Apple) a URBANITE XL Galaxy (circum-aurální pro Samsung a Android obecně). Oblíbený „Club Sound“ sluchátek URBANITE s důrazem na basy a efektní výšky (frekvenční rozsah 16 až 22.000 Hz) je vítaný, tento sound je příjemně znělý i při nižší hlasitosti a působí mohutně až dominantně.

Technické parametry Urbanite

CHCI KOUPIT URBANITE

Podívejte se na sluchátka URBANITE

Urbanite XL

S nízkou impedancí 16 Ω vycházejí sluchátka URBANITE i výkonově méně zdatným mobilním telefonům či přehrávačům. Citlivý všesměrový mikrofon je ukryt v drobném ovladači na kabelu. Protože „Děti Milénia“ kladou až extrémní důraz na design, personalizovanou barevnost, styl a popularitu či oblíbenost značky je nová řada sluchátek Sennheiser URBANITE koncipována tak, aby jejich životnímu stylu plně vycházela vstříc. Sluchátka jsou nejen pevná a odolná ale současně lehká a jsou skládací. Konstrukce obsahuje nejen tvrdou ocel a aluminiové pohyblivé části sluchátkových mušlí ale také až mazlivě příjemné měkké polstrování.

Urbanite XL

Supra-aurální, v případě modelu XL circum-aurální mušle pasivně izolují posluchače od okolního hluku a svým hebkým dotykem zpříjemňují i dlouhodobý poslech hudby či telefonního rozhovoru. V neposlední řadě sluchátka Sennheiser URBANITE nabízejí intuitivní ovládání dnes nezbytným ovladačem na lehce vyměnitelném kabelu v samostatných verzích pro iOS nebo Android. Modely jsou nabízeny v různých škálách barevných kombinací.

Technické parametry Urbanite XL

CHCI KOUPIT URBANITE XL

Podívejte se na sluchátka URBANITE XL

Urbanite XL Wireless

Sluchátka URBANITE XL WIRELESS umožňují mobilní komunikaci s přáteli a poslech atraktivně reprodukované hudby. Přinášejí dokonalé pohodlí díky odpoutáním se od kabelu a to s dosahem až 10 metrů. Bluetooth připojení 4.0 umožňuje spárování až s osmi přístroji a současné spojení se dvěma. Oblíbený „Club Sound“ sluchátek URBANITE XL WIRELESS s důrazem na basy a efektní výšky (frekvenční rozsah 16 až 22.000 Hz) je důrazný, dynamický a živý. U modelu URBANITE XL WIRELESS je kladen až extrémní důraz na efektní design, personalizovanou barevnost, vyjádřený styl a popularitu a oblíbenost známé německé značky. Pevná, odolná avšak lehká a skládací konstrukce využívá nejen ocel, ale i aluminiové pohyblivé části sluchátkových mušlí. Příjemné, velmi měkké polstrování circum-aurálních mušlí izoluje posluchače od okolního hluku a zpříjemňuje i dlouhodobý poslech hudby či telefonního rozhovoru. V neposlední řadě sluchátka Sennheiser URBANITE XL WIRELESS nabízejí intuitivní ovládání přímo na mušlích sluchátek, přesto máte možnost kabel připojit a poslouchat s klasickou cestou signálu. Lidé narození na přelomu 20. a 21. století mají bohatou ICT vybavenost a schopnost aktivně využívat smartphony, tablety a další mobilní elektroniku, proto jim sluchátka URBANITE XL WIRELESS svojí špičkovou technickou úrovní mohou mimořádně zpříjemnit život.

Technické parametry Urbanite XL wireless

CHCI KOUPIT URBANITE XLUrbanite XL wireless

Urbanite XL wireless - složené

Urbanite XL wireless - detail ovládání


Videorecenzi sluchátek Sennheiser URBANITE pro vás připravil pan Tyll Hertsens z portálu InnerFidelity. Její plné znění najdete ZDE . Je v angličtině, ale i těm, kteří tento jazyk plynně neovládají, bude po pár minutách jasné, že pan Hertsens je těmito novými sluchátky nadšen. Popisuje jejich promyšleně odolnou konstrukci, elegantní vzhled, příjemné nošení jak na uších, tak na krku. Chválí perfektně vyvážený zvuk, který je nejen výrazně atraktivní, ale současně audiofilně kvalitní, plný hudebních detailů a věrně znějících tónů. hudbou.

 
 
 
PŘIHLÁŠENÍ: login:
Sennheiser Czech Republic & Slovakia Sennheiser.cz Youtube