Sportovní sluchátka 686

Sportovní sluchátka Sennheiser


bezdrátová Bluetooth


CX SPORT

Sluchátka CX SPORT jsou novým modelem bezdrátových Bluetooth sluchátek určených pro nadšené sportovce. Jde o ultra-lehký model s BT bezdrátovým přenosem signálu, díky této kombinaci zažijete úžasný komfort při pohybu a poslech vás tak může doprovázet i ve velmi těžkých podmínkách při nejrůznějších sportovních aktivitách. Díky pokročilé technologii a mnoha praktickým funkcím si je budete moci užívat každý den. Jsou odolné potu a stříkající vodě.

Sennheiser CX SPORT jsou In-Ear bezdrátová sluchátka/headset v ultralehkém provedení, poskytující dokonalý komfort pro sportovce díky své minimální hmotnosti a úžasnému, čistému a detailnímu zvuku. Pokročilá bezdrátová technologie umožňuje dlouhý provoz na baterie a i při déle trvajících sportovních výkonech si můžete užívat oblíbené hudby a přijímat nezbytné telefonní hovory kdekoli. Výhodou je vysoce kvalitní Hi-Fi detailní, barevný a dynamický zvuk to vše ve velmi atraktivní cenové úrovni.

OTEVŘÍT CX SPORT

CHCI KOUPIT CX SPORT


kabelová


PMX 686 SPORTS

Sportovní sluchátka PMX 686 SPORTS jsou dokonalým propojením kvalitního dynamického zvuku, odolných materiálů a promyšlené konstrukce. Pružný týlní most přináší jistotu umístění i při déletrvajících aktivitách. Díky kvalitní reprodukci oblíbené hudby a odolné konstrukci se snadno dostanete do tempa při tréninku i běžných sportech. Model PMX je určen zejména pro využití při venkovních sportech neboť speciální systém zaručuje, že budete vnímat a reagovat i na vaše okolí. Sluchátka jsou odolná proti vlhkosti, vodě a potu. Namáhané části sluchátek jsou vyrobené z odolných high-tech materiálů a kabel je vyztužen para-aramidovými vlákny a nevyžadují zvláštní ohledy jak ve fitness střediscích ani při venkovním využití. Ušní adaptér je vyroben z antimikrobiálního materiálu SteriTouch. Novinkou je jednostranný, oválně tvarovaný kabel zamezující zamotání a omezující mechanické hluky. Ovladač na kabelu obsahuje všesměrový mikrofon pro snadné telefonování. Jsou optimální pro iPhone, iPod, Android a běžné přenosné přehrávače (MP3, CD adpod.).

OTEVŘÍT PMX 686 SPORTS

CHCI KOUPIT PMX 686 SPORTS


CX 686G SPORTS

Sportovní sluchátka CX 686G SPORTS jsou dokonalým propojením kvalitního dynamického zvuku, odolných materiálů a promyšlené In-Ear konstrukce. Díky kvalitní reprodukci oblíbené hudby a odolné konstrukci se snadno dostanete do tempa při tréninku i běžných sportech. Sluchátka jsou odolná proti vlhkosti, vodě a potu. Namáhané části sluchátek jsou vyrobené z odolných high-tech materiálů a kabel je vyztužen para-aramidovými vlákny a nevyžadují zvláštní ohledy jak ve fitness střediscích ani při venkovním využití. Uzavřená konstrukce tlumí okolní hluk a tak jsou vhodná i do společných tělocvičen a velkých fitness center. Jsou vybavena speciálním tvarem Slide-To-Fit, který sluchátka drží v uchu i při prudkých sportovních pohybech. Ušní adaptér je vyroben z antimikrobiálního materiálu SteriTouch. Novinkou je oválně tvarovaný kabel zamezující zamotání kabelů a omezující mechanické hluky. Ovladač na kabelu obsahuje všesměrový mikrofon pro snadné telefonování. Jsou určena pro Android a běžné přenosné přehrávače (MP3, CD adpod.).

OTEVŘÍT CX 686G SPORTS

CHCI KOUPIT CX 686G SPORTS


Sportovní sluchátka Sennheiser jsou konstruována tak, aby perfektně seděla i při největší zátěži.

Sportovní sluchátka Sennheiser jsou odolná potu, dešti a stékající vodě. Je těžké je porazit.

Kabel sportovních sluchátek je vyroben ze stejného materiálu jako neprůstřelné vesty. Má oválný tvar a nezamotává se. Je prakticky nezničitelný.

 
 
 
PŘIHLÁŠENÍ: login:
Sennheiser Czech Republic & Slovakia Sennheiser.cz Youtube