Neoriginální příslušenství

Akumulátory BA 300

(duben 2016)

V návodech k použití i na webových stránkách uvádíme vhodné příslušenství pro výrobky Sennheiser. Toto příslušenství, ať se jedná o akumulátory, kabely nebo náušníky, musí splňovat přísná kritéria ohledně bezpečnosti provozu, nezávadnosti a mechanické i elektrické kompatibility. Na trhu můžete najít i neznačkové výobky, které mají cenu nižší, ale nesplňují tato kritéria. Takový "no name" výrobek může vylučovat jedovaté látky z nevytvrzených plastů, může být nebezpečný (vybuchující Li-Ion akumulátory) a nemusí přesně "pasovat". To je případ akumulátorů BA 300 do sluchátek pro osoby s poruchou sluchu - Sennheiser SET 830/840/900.

Originální akumulátor vypadá takto:

BA 300 - originál

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BA 300 - originál

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BA 300 - originál

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A toto je jeden z typů neoriginálních akumulátorů:

BA 300 - neoriginální kus

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BA 300 - neoriginální kus

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BA 300 - neoriginální kus

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Neoriginální akumulátor má někdy problémy s kapacitou, častým problémem je nepřesné umístění kontaktů. Následkem této vady bývá, že sluchátka nehrají, vypínají se nebo se nedají nabít. Po výměně akumulátoru za originální všechny problémy zmizí. Ušetřete si zbytečnou cesto do servisu a objednejte si raději trošku dražší, ale vždy plně funkční originální akumulátor Sennheiser BA 300, třeba na našem e-shopu www.pantershop.cz.

Pokud nakupujete u oficiálních prodejců značky Sennheiser - jejich seznam naleznete zde, tak vám nekvalitní akumulátory ani jiné příslušenství prodáno určitě nebude. Budete si pouze spokojeně užívat všech výhod sluchátek, aniž byste se museli rozčilovat se závadami.

 
 
 
PŘIHLÁŠENÍ: login:
Sennheiser Czech Republic & Slovakia Sennheiser.cz Youtube