Lake Malawi

Lake Malawi

Lake Malawi je česká, anglicky zpívající, indie popová hudební skupina původem z Třince. Skupinu založil Albert Černý v září 2013 po rozpadu Charlie Straight. První EP We Are Making Love Again vydali Lake Malawi v roce 2015, o dva roky později vyšlo debutové album Surrounded by Light. V květnu 2019 se Lake Malawi zúčastnili jako reprezentanti Česka hudební soutěže Eurovision Song Contest v izraelském Tel Avivu, se skladbou Friend of a Friend postoupili jako třetí v historii Česka do finále, kde skončili na jedenáctém místě z 41 účastníků. Šlo tedy o druhý největší úspěch České republiky v této soutěži.

Lake Malawi vystupují ve složení: Albert Černý (zpěv, kytara, klávesy), Jeroným Šubrt (baskytara, klávesy) a Antonín Hrabal (bicí). Logem kapely Lake Malawi je vlnovka, která symbolizuje ženský princip a společně s názvem je inspirovaná písní Calgary Bona Ivera. (zdroj wikipedie)

Albert Černý zpívá na mikroport Sennheiser EW 300 G4 SKM s mikrofonní hlavou Neumann KK 204. Ostatní členové kapely zpívají na Sennheiser E 935. Všichni používají zpětný odposlech Sennheiser EW IEM G4 se sluchátky IE 500 PRO.

Lake Malawi Lake Malawi

 
 
 
PŘIHLÁŠENÍ: login:
Sennheiser Czech Republic & Slovakia Sennheiser.cz Youtube