TC ISP - ideální řešení pro středně velké telekonference

 

TeamConnect Intelligent Speaker je kombinace mikrofonu s reproduktorem pro zajištění dokonalého zvuku při videokonferencích. Je vhodný pro střední velikosti místnosti s počtem účastníků mezi 6 až 12.

 

 

 

 

Šikovné a efektivní jednání

Instalace a připojení už nemůže být jednodušší - všechny vlastnosti mikrofonu můžete využít ihned po instalaci v prostředí Microsoft Teams Room. Díky příjemnému a jednoduchému rozhraní nemusíte nic komplikovaně nastavovat, nepotřebujete notebook, tablet ani pero a zápisník. Mikrofon v reálném čase přepisuje mluvené slovo do textu a umí rozlišit až 10 různých hlasů v místnosti.

Technický popis TC-ISP

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bezdotykově a inteligentně

Klíčová vlastnost TC ISP je spolupráce. Uživatelé Microsoft Teams se připojí ke konferenci v jediném okamžiku bez dotyku mikrofonu. Už nebudete ztrácet čas hledáním kabelů a nastavováním periferií, protože TC ISP umí rozpoznat hlasové příkazy a reagovat na ně prostřednictvím hlasové asistentky Cortana (tato funkce je dostupná v regionech podporovaných Microsoft Teams Room, rozsah funkcí zjistíte na informacích Microsoft).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Špičková kvalita zvuku

Sennheiser a Microsoft společně posunuli komfort při používání kanceláře Microsoft Teams Room na vyšší úroveň i díky tomu, že uživatelé Microsoft Teams mají nyní výhodu zcela jiné kvality zvuku. TC ISP, vybavený výkonným reproduktorem a 7 speciálními mikrofony, pokrývá poloměr až 3,5 metru perfektně srozumitelným hlasem. Díky tomuto uživatelsky příjemnému všesměrovému mikrofonu vám odpadnou technické problémy a budete mít více času na spolupráci a produktivitu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Spolupráce bez omezení

Pro vzdálené účastníky nebo osoby s poruchou sluchu je možnost přepisu mluveného slova do textu obrovskou výhodou, která je "posadí ke stejnému stolu". Kompletní přepsané dokumenty jsou k dispozici okamžitě po konferenci pro možnost týmové práce bez limitujících faktorů. Sennheiser a Microsoft tím posunují hranice konferenčního prostředí a Microsoft Teams Room s TeamConnect Intelligent Speaker je tak mnohem lepším pracovním prostředím než dříve.

 

 

 

 

 

 

Použití

Nastavení TeamConnect Intelligent Speaker je jednoduché. Dostanete ho s krabičkou Power & Data Box, kterou připojíte k napájení a ovládacímu panelu Microsoft Teams Room. Zbývá už jenom zapojit TC ISP pomocí přibaleného USB kabelu do Power & Data Box a je hotovo.

 

 

Stánek Sennheiser na veletrhu ISE 2022

 


 

 

 

Záznam představení TC ISP s vysvětlením funkcí

 

 

 

Pro další informace pište na profi@panter-praha.cz nebo nám zavolejte na telefonní číslo 241 040 946.

 

 

 
 
 
PŘIHLÁŠENÍ: login:
Sennheiser Czech Republic & Slovakia Sennheiser.cz Youtube