Mikrofon Profile USB Mic

 

 

 

Řekněte svůj příběh. Sdílejte svůj svět.

My v Sennheiser věříme v sílu zvuku. Věříme, že váš hlas překoná překážky mezi vámi a vaším publikem a proto jsme vyvinuli mikrofon Profile USB Mic. Výrobek, který je stejně spolehlivý jako jednoduchý. S využitím špičkových dílů jsme vyrobili dynamický nástroj, který bude vyprávět váš příběh.

Přehled parametrů

  • napájení z USB-C (MacOS/iPadOS/Windows/Android)
  • kardioidní kondenzátorová kapsle zajistí profesionální zvuk bez rušivého okolí
  • nastavení optimálního náklonu s automatickým upevněním
  • tlačítko MUTE s LED indikací pro ztlumení signálu
  • nastavení citlivosti s indikací přebuzení
  • nastavení poměru signálu z mikrofonu a dalšího zdroje (podkresová hudba)
  • konektor jack 3,5 mm pro sluchátka (kontrolní poslech) s nastavením hlasitosti
  • odolné kovové provedení s precizní povrchovou úpravou
  • součástí balení Profile USB Mic je mikrofon, stolní stojánek a USB kabel v délce 1,2 m
  • součástí balení Profile USB Set je mikrofon, nastavitelné rameno s kabelem (délka 3 m) a příchytkou na stůl, pouzdro na mikrofon

 

Pro kreativní práci

Abyste byli kreativní, musíte bořit hranice a zasáhnout tak své diváky. To dělá i mikrofon Profile USB Mic s nekompromisní kvalitou zpracování, celokovovou konstrukcí a kvalitními materiály, které zajistí maximální spolehlivost a dlouhou životnost. Oceňovaná mikrofonní kapsle (Made in Germany) dokonale snímá zvuky, které potřebujete a současně potlačuje rušivé zvuky okolí, které v záznamu mít nechcete. To zjednoduší váš pracovní proces a dovolí vám soustředit se pouze na to, co je nejdůležitější .- váš hlas. Nemusíte nic komplikovaně nastavovat. Nepotřebujete žádný software. Jediným kabelem připojíte vaše sledující do svého světa.

Profile USB Mic

 

 

Flexibilita

Díky napájení z USB-C připojíte svůj Profile USB Mic do jakéhokoliv počítače, tabletu nebo mobilu bez nutnosti shánění dalšího zařízení nebo napaječe. A co se týká umístění, mikrofon vám nabídne plnou variabilitu. Ať se rozhodnete pro stolní stojánek kvůli malým nárokům na prostor nebo pro mikrofonní rameno, které nabízí ideální pozici mikrofonu, Profile USB Mic vždy upevníte způsobem, který vám nejlépe vyhovuje. A díky vhodnému nastavení sklonu mikrofonu bude zvuk pro vaše diváky naprosto dokonalý.

Profile USB Mic

 

 

Právě pro vás

Pro vytváření podcastů, streamování videa, hraní her - Profile USB Mic je mikrofon, na který jste čekali. Jednoduchý, intuitivní, vyrobený tak, aby vám dlouho sloužil. A k tomu s maximální kreativitou - Profile USB Mic vyzdvhne váš hlas tak, že budete moci zaujmout, bavit a inspirovat.


PODÍVEJTE SE NA Profile USB Mic anebo na Profile USB Set

 

 

 

 

 
 
 
PŘIHLÁŠENÍ: login:
Sennheiser Czech Republic & Slovakia Sennheiser.cz Youtube