compass


Selektivní distribuce - nový způsob prodeje výrobků Sennheiser a Neumann

Sennheiser electronic GmbH & Co. KG, výrobce širokého sortimentu kvalitních sluchátek a mikrofonů, zavádí od dubna 2013 selektivní způsob distribuce svých výrobků. Důvodem pro toto rozhodnutí je v první řadě zajištění kvalitních služeb pro zákazníka, což je u každé exkluzivní značky velice důležité. U každého prodejce, který bude mít v prodejně nebo na webu autorizační logo, najdete kvalitní zázemí, možnost výběru vhodného typu mikrofonu nebo sluchátek a samozřejmě i proškolené prodavače, kteří Vám ochotně vysvětlí všechny výhody a doporučí ideální variantu pro Váš způsob použití. Pouze u těchto prodejců máte jistotu, že kupujete skutečně originální zboží, protože falzifikátů sluchátek i mikrofonů rychle přibývá a objevují se nejen na populárních aukčních portálech, ale i v kamenných obchodech.
Mějte prosím na paměti, že zdaleka ne všichni obchodníci, které najdete pomocí webových srovnávačů cen jako nejlevnější, Vám jsou schopni (a ochotni) za uvedenou cenu zboží dodat a že Vám dodají skutečný originál. Cena je pouze jedním z parametrů při výběru vhodného obchodníka, další by měly být i způsob prezentace, předprodejní a poprodejní servis nebo ochota a přístup obchodníka.

ASP logo

Jak řekl Gerhard Tammen, viceprezident Sennheiser pro prodej v regionu EMEA: "Selektivní distribuce přispěje k zajištění kvalitnějších zákaznických služeb ve všech zemích Evropy. To znamená, že zákazník najde v jakémkoliv obchodě se zbožím Sennheiser v kterékoliv zemi vždy vysokou úroveň prodeje a všech souvisejících služeb. Je to věc, kterou zákazníci automaticky očekávají u takové značky, jakou je Sennheiser".

Pokud máte dotazy ohledně selektivní distribuce, napište nám laskavě na adresu:

compass2013@sennheiser.cz

 
 
 
PŘIHLÁŠENÍ: login:
Sennheiser Czech Republic & Slovakia Sennheiser.cz Youtube