Rozdíly mezi jednotlivými audiologickými soupravami

Sennheiser vyrábí několik druhů audiologických souprav pro osoby s poruchou sluchu. Každá z těchto souprav má jiné vlastnosti a je vhodná pro jiné použití.

SET 860

Souprava SET 860

SET 860 patří k novějším audiologickým pomůckám. Slouží k poslechu televizního a rozhlasového vysílání. Výhodou tohoto modelu je nízký profil, který nebude překážet ve výhledu. Jako novinku přináší nejen jednoduché ovládání hlasitosti tlačítky, ale i velmi sofistikované funkce pro zvýraznění řeči a potlačení okolních ruchů ve zvuku vysílání filmů nebo debat. Srozumitelnost se tím mimořádně zvýšila. Tento model má tři specializované funkce zpracování zvuku s jednoduchou volbou na sluchátkách. Je zcela bezúdržbový, neboť nabíjení je automatické, pouhým položením na stojánek.

CHCI KOUPIT SET 860

SET 880

Souprava SET 880

Set 880 je velmi inovativě navržený audiologický model. Slouží k poslechu TV a rozhlasu a rovněž vám díky vodorovné oreientaci nebude překážet v pohledu na obrazovku. Tento model nabízí pět funkcí digitální úpravy zvuku pro konkrétní přizpůsobení typu zhoršení sluchu posluchače. Ovládání rozměrnými tlačítky, jednoduchá optická signalizace navolených funkcí a snadná dosažitelnost ovládacích prvků je ideální pro každovečerní používání. Reprodukce zvuku špičkové kvality přímo do uší je nejsnazší cestou k pohodlnému a úplnému sledování oblíbených filmů a seriálů. Výhody přináší nejen pro uživatele, ale tišším provozem TV i svému okolí. Nemůžete spát, díky SET 880 můžete poslouchat TV i rozhlas kdykoli a nikoho nerušíte. Je zcela bezúdržbový, neboť nabíjení je automatické, pouhým položením na stojánek.

CHCI KOUPIT SET 880

RS 5000

Souprava RS 5000

Sluchátka pro nedoslýchavé RS 5000 jsou konstruována jako bezdrátový sluchátkový systém schopný mimořádně kvalitní reprodukce zvuku, ale i velmi jednoduché a vstřícné personalizace funkcí. V nabídce jsou tři snadno volitelné poslechové režimy určené pro hudbu a TV programy, frekvenční charakteristika reprodukce je vhodně upravena. Poslech je pohodlný bez omezování přípojným kabelem. Dosah až do vzdálenosti 70 metrů. Systém umožňuje funkce řídit pomocí jednoduchých ovládacích prvků umístěných na sluchátkách, ale i na základně. Lze volit vstup, ovládat hlasitost, měnit úpravy zvuku dle osobních preferencí posluchače nebo dle druhu poslouchané hudby. Konstrukce sluchátek poskytuje nejen klid pro poslech hudby, ale i pro okolí posluchače, klid na jiné činnosti. Odpadá vzájemné rušení při hlasitějším poslechu. Provoz je velmi intuitivní, uživatelsky vstřícný a nevyžaduje od posluchače žádné zvláštní znalosti, nabíjení je inteligentně řízeno.

CHCI KOUPIT RS 5000

RS 5200

Souprava RS 5200

RS 5200 jsou nejvyšším modelem nové řady domácích bezdrátových sluchátek Sennheiser pro poslech TV určený pro osoby hůře slyšící nebo pro individuální sledování vysílání, případně pro poslech hudby z přehrávačů.

Sluchátka RS 5200 jsou konstruována jako bezdrátový sluchátkový systém, jde tedy o bezdrátová sluchátka a dokovací (nabíjecí a vysílací) stanici připojenou k TV. Tento systém je schopen zabezpečit nejen příjemný poslech v hlasitosti slyšitelné i lidem s horším sluchem, ale i vstřícnou personalizaci zvuku i užitečných funkcí sluchátek. Jde například o intuitivní nastavení zvuku konkrétně pro určitého posluchače. V každém nastavení poskytují sluchátka mimořádně kvalitní reprodukci zvuku.

V nabídce funkcí RS 5200 jsou tři snadno volitelné poslechové režimy určené pro hudbu, filmy a TV programy, frekvenční charakteristika reprodukce je vhodně upravena pro každý zvolený žánr. Velkou výhodou je možnost samostatně nastavit hlasitost pro levé a pravé ucho, přesně dle konkrétního zhoršení sluchu posluchače. Při běžném provozu je pak hlasitost aktuálně upravována rozměrnými tlačítky na sluchátkách přesně podle tohoto pevně určeného nastavení, které lze kdykoli pozměnit. Systém umožňuje funkce nastavit pomocí jednoduchých ovládacích prvků, nízkozdvižných tlačítek umístěných jak na sluchátkách, tak i na základně. Lze volit vstup, ovládat hlasitost, měnit úpravy zvuku dle osobních preferencí posluchače nebo dle druhu poslouchaného pořadu. Poslech je pohodlný bez omezování přípojným kabelem. Můžete odejít do kuchyně, na toaletu, na balkón, případně na zahradu a stále bez přerušení posloucháte svůj oblíbený pořad. Dosah signálu je až do vzdálenosti 70 metrů. Tato sluchátka poskytují klid pro okolí posluchače. Ostatní členové domácnosti mohou ze stejné televize poslouchat pořady s nastavenou hlasitostí, která vyhovuje jim. Případně s vypnutým zvukem TV mohou mít klid na jiné činnosti. Odpadá vzájemné rušení při hlasitějším poslechu, který je nezbytný pro hůře slyšícího člena domácnosti. Obsluha v běžném provozu je velmi intuitivní, uživatelsky vstřícná a nevyžaduje od posluchače žádné zvláštní znalosti či dovednosti. Nabíjení je inteligentně řízeno a automaticky kontrolováno. Plochý design umožňuje umístit dokovací stanici před televizor, kde ani s odloženými sluchátky nepřekáží v obraze při sledování vysílání.

CHCI KOUPIT RS 5200

Soupravy můžete objednat i telefonicky na čísle 241 040 947 (vhodné pro vysvětlení všech detailů a funkcí soupravy) nebo e-mailem (ladislav.kaupe@panter-praha.cz).

 
 
 
PŘIHLÁŠENÍ: login:
Sennheiser Czech Republic & Slovakia Sennheiser.cz Youtube