TC Bar - špičkové zařízení "all-in-one" pro videokonference

 

Žhavou novinkou roku 2023 jsou inteligentní kamery s vestavěným mikrofonem a reproduktory (videobar). Tato all-in-one zařízení se 4K kamerou jsou dostupná pro malé místnosti (model S – 2 x mikrofon, 4 x repro) a pro střední jednací místnosti (model M – 4 x mikrofon, 6 x repro). Kamera je vybavená umělou inteligencí, která optimalizuje obrazový výstup, zaostří na řečníka či na skupinu diskutujících. USB a Dante konektory zajistí bezproblémové připojení další kamery či externího mikrofonu, navíc DSP procesor pomůže při zpracování a reprodukci audia při video konferenci. Firma Sennheiser tímto dokončila pokrytí naprosté většiny požadavků pro business komunikaci, školy a veřejné instituce, kdy sekce Sennheiser BizCom dokáže nabídnout nejmodernější řešení se špičkovou kvalitou.

 

 

 


 

TC Bar S

 

TeamConnect Bar S

TC Bar M je ideální pro menší jednací místnosti. Kamera je vybavena 4 mikrofony a 2 reproduktory s dokonalým zvukem, odpovídajícímu vysokému standardu značky Sennheiser. Vlastnosti jako jednoduché nastavení, snadná integrace s dalšími zařízeními Sennheiser, přehledné řízení, špičková kvalita obrazu i bezpečnost dat Vám pomůže úspěšně řídit poradu se svým týmem.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TC Bar M

 

TeamConnect Bar M

TC Bar M je vhodná pro středně velké jednací místnosti a společné prostory. Na rozdíl od TC Bar S je vybavena 6 mikrofony a 4 reproduktory a je tak schopna pokrýt větší prostor s větším počtem osob. Ostatní vlastnosti jako jednoduché nastavení, snadná integrace s dalšími zařízeními Sennheiser, přehledné řízení, špičková kvalita obrazu i bezpečnost jsou společné pro celou řadu kamer TeamConnect Bar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Možnosti umístění

Na skřínku/stůl   Mobilní použití (stativ)   Na držák TV (VESA)   Na zeď 

 

 

Plánování umístění kamery a dalšího zařízení v místnostiRoom Planner

Webová aplikace Sennheiser Room Planner Vám pomůže zařídit jednací či jinou místnost zvukovou a obrazovou technikou Sennheiser. Můžete si jednoduše nakreslit místnost včetně umístění nábytku a vybrat si to nejlepší řešení pro ozvučení. Aplikace Vám pomůže najít odpovědi na tyto otázky:

1. Jaké řešení Sennheiser je to pravé pro moji kancelář?

2. Co všechno potřebuji aby každý účastník byl dobře slyšet?

3. Kam bych měl umístit mikrofon a kameru?

Zkuste si odpovědět s aplikaci Sennheiser Room Planner:

https://roomplanner.sennheiser.com

 

 

 

 

Technologie TC Bar

 


 

 

 

 

 

Pro další informace pište na bizcom@pantercz.cz nebo nám zavolejte na telefonní číslo 241 040 946.

 

 

 
 
 
PŘIHLÁŠENÍ: login:
Sennheiser Czech Republic & Slovakia Sennheiser.cz Youtube