Sennheiser Business Communication

 

BizCom - Sennheiser Business Communication zahrnuje audio a video řešení, která napomáhají firemní komunikaci, komunikaci se zákazníkem a ozvučení jednacích či konferenčních prostor. BizCom nabízí ozvučení přednášejícího, panelu diskutujících, vzdálené konference i šíření audio signálu do mobilních telefonů. To vše pomocí nejmodernějších bezdrátových i drátových technologií, kde je Sennheiser dlouholetým celosvětovým lídrem.

 

  

  

 

Stropní mikrofon TCC

Stropní mikrofony
TCC

 

Stropní mikrofony od firmy Sennheiser dokážou sledovat řečníka, ať sedí či stojí, pohybuje se nebo předává slovo. Mikrofony se dají vzájemně spojit, aby pokryly nejmenší zasedací místnost i velký konferenční sál. Je to nová éra konferenčních systémů, kdy nic nepřekáží na stole, řečník nemusí nic zapínat a o nic se starat.

Chci zjistit detaily

Chci koupit stropní mikrofon

Chci se zeptat na stropní mikrofon 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stolní mikrofon TC ISPStolní mikrofon
TC ISP

Pro uživatele Microsoft Teams firma Sennheiser vyvinula reproduktor se sedmi vestavěnými mikrofony. Ty se aktivují pouze ve směru řečníka a audio parametry se tím zásadně vylepší.  Pak bude videokonference pro všechny účastníky snažší a daleko srozumitelnější, než s klasickým všesměrovým stolním mikrofonem.

Chci zjistit detaily

Chci koupit stolní mikrofon

Chci se zeptat na stolní mikrofon 

 

  

 

 

 



 

 

Bezdrátové mikrofony ew-DX

Bezdrátové mikrofony
ew-DX

 

 

Nová digitální generace profesionálních bezdrátových mikrofonů ew-DX má své cenově dostupné varianty pro běžné aplikace, i verze s dvoukanálovým přijímačem pro šetření místa, správou přes PC či mobil i Dante rozhraní. Výhoda na první pohled – množství použitelných kanálů v pásmu a jejich vzájemné neovlivňování. Prostě mikrofony pro amatéry i profesionály.

Chci zjistit detaily

Chci koupit bezdrátový mikrofon

Chci se zeptat na bezdrátový mikrofon 

 

   

 

 

 

 

  

Mobilní systém Mobile Connect

Mobilní řešení
Mobile Connect

 

 

Nesmíme zapomenout na exkluzivní systém šíření signálu do mobilních telefonů MobileConnect. Posluchač si na mobilu navolí svůj vlastní jazyk výkladu, nebo v případě sluchově postižených vyhovující úroveň poslechu. Navíc je k dispozici přehledný ekvalizér, který dokáže kompenzovat úbytek frekvencí v určitém pásmu a tím vylepšovat srozumitelnost mluveného slov. Ideální řešení pro školy, konferenční sály apod.

Chci zjistit detaily

Chci se zeptat na Mobile Connect 

 

  

 

 

 

   

Videobar -inteligentní kamera

Inteligentní kamery
TC Bar

 

 Žhavou novinkou roku 2023 jsou inteligentní kamery s vestavěnými mikrofony a reproduktory (videobar). Tato all-in-one zařízení se 4K kamerou a špičkovými mikrofony zachytí dokonale obraz i zvuk vaší jednací místnosti. Kamera je vybavená umělou inteligencí, která optimalizuje obrazový výstup a zaostří na řečníka či na skupinu diskutujících, zatímco mikrofony zdůrazní aktivního mluvčího.

Chci zjistit detaily

Chci se zeptat na inteligentní kameru 

 

 

 

 

 

 

 

 

Inteligentní kamera TC Bar

 


 

 

 

Stropní mikrofony - možnosti a funkce

 

 

 

 

Stolní mikrofon TC ISP

 

 

 

Pro další informace pište na bizcom@pantercz.cz nebo nám zavolejte na telefonní číslo 241 040 946.

 

 

 
 
 
PŘIHLÁŠENÍ: login:
Sennheiser Czech Republic & Slovakia Sennheiser.cz Youtube