XSw IEM

 

 

Spolehlivý dostupný bezdrátový odposlech

 

 

Je čas na vyšší level

Posuňte se výš s bezdrátovým odposlechem Sennheiser XSw IEM! Tento systém je předurčen aby vám pomohl dostat se na vyšší úroveň muziky. XSw IEM je jednoduchý, spolehlivý a univerzální - jednoduše definuje nové standardy v In-Ear monitoringu. Ať už ve zkušebně nebo při živém vystoupení, na "stage" v klubu nebo kdekoli jinde, výhody kvalitního zvuku Sennheiser i spolehlivé technologie, zabalené do bezdrátových krabiček, vám dovolí soustředit se pouze na vaši hudbu.

 

 

 

Malá změna ve vybavení - obrovský skok v úrovni koncertu

XSw IEM byl navržen pro tvrdé podmínky malých scén a s jeho vlastnostmi můžete vždycky počítat. Systém pracuje v profesionálním bezdrátovém pásmu UHF a používá předladěné frekvence. V krabici najdete všechno co potřebujete k tomu, abyste se slyšeli jako nikdy předtím. Vysílač s možností montáže do racku, s perfektně čitelným a přehledným displejem a odolnou kovovou konstrukcí. Lehounký kapesní přijímač s výrazným, vysoce kontrastním displejem.,

 

 

 

Více čistoty. Více jistoty. Více mé osobnosti.

Moderní funkce jako vestavěný ekvalizér, limitér signálu, možnost volby režimu stereo/mono (focus) společně s šikovnou rackovou instalací vám přináší jistotu, že odposlech plně splňuje všechny vaše současné požadavky a zároveň i dlouhodobou odolnost, kterou u značky Sennheiser očekáváte.

 

 

SR-XSw IEM

 

 

Vysílač SR-XSw IEM nabízí stereo i mono režim s možností vlastní mixáže hudebníkem, ruční ladění frekvence po krocích 25 kHz i výběr předdefinovaného kanálu. Pro připojení signálu jsou k dispozici dva "combo" konektory XLR3-F/jack 6,3 mm. Vysílací výkon 30 mW zajišťuje spolehlivý přenos na jakékoli "stage". Dodává se včetně instalační sady pro upevnění do racku.

 

 

EK-XSw IEM

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Přijímač EK-XSw IEM je vybaven indikací obsazeného kanálu, omezením maximální hlasitosti ve sluchátkách (limitér), ekvalizérem pro vylepšení zvuku a panoramatickým ovládáním L a P kanálu. Dodává se včetně sluchátek IE 4.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PODÍVEJTE SE NA XSw IEM

 

 

 

Jak najít volnou frekvenci

 

 

 

Seznámení s  XSw IEM


 

 

Pokud se chcete dobře slyšet...

 

 
 
 
PŘIHLÁŠENÍ: login:
Sennheiser Czech Republic & Slovakia Sennheiser.cz Youtube